Nytt Samarbete på Stationen.

Förändringarnas vindar blåser över Stationen.

Ett nytt samarbete tillsammans med det lokala matföretaget Detterskogs kommer innebära en ny spännande verksamhet i större delen av Stationens lokaler. Innergården och den gamla teatern kommer jag att behålla för min del. Detta för att ägna mig åt att färdigställa teaterdelen på fastigheten i förhoppning om framtida spännande gemensamma arrangemang tillsammans med Detterskogs.

Bakning och kaffekokning får jag nu ägna mig åt på min fritid men nuvarande butiksverksamhet kommer att leva kvar om endast i webbutiken tills vidare.

Produkterna i den fysiska butiken på Stationen kommer att säljas ut i början av februari för att hjälpa mig att göra lokalen tillgänglig för Detterskogs, som tar över och hyr lokalerna från och med 1 mars. För mer info om mina och deras framtida planer följ våra konton på Instagram eller Facebook.

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka alla mina kunder som har stöttat mig i både i butiken och caféet. Det jag kommer sakna mest är att träffa alla er trevliga stammisar som jag under pandemin har utvecklat många härliga vänskapsrelationer med. Vi har nog alla känt oss pratsjuka och behövt någon att prata lite extra med i denna tid av ensamhet och ovisshet. Nu hoppas jag att vi alla snart kommer ut ur denna 4:e våg av pandemin och att vi sen går mot en ljusare framtid!

Stort tack!

Christina


Söndagsöppet i advent

Söndagen den 28/11 kl.11-16
Söndagen den 5/12 kl 11-16 Julmarknad
Söndagen den 12/12 kl.11-16 Luciakonsert
Söndagen den 19/12 kl.11-16 sen stänger vi för säsongen!
Varmt välkomna!